SEGRE

FESTES EDAT MITJANA

Almenar i la Seu tanquen amb èxit les fires medievals

La pluja desllueix la jornada d’ahir però el balanç va ser positiu || Mostra de productes de proximitat i d’artesania

Una de les parades d’artesania del mercat d’Almenar.

Una de les parades d’artesania del mercat d’Almenar.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Almenar va tancar ahir la fira medieval després d’un cap de setmana ple d’activitats i de públic malgrat que la pluja va deslluir la jornada. Tot i així, des de l’organització van fer un balanç positiu pel nombre de visitants que van xifrar en unes 9.000 persones.

L’alcaldessa, Teresa Malla, va destacar la implicació de tot el poble i l’elevat nombre d’expositors, vuitanta en total, entre paradistes locals i de fora, amb productes alimentaris i d’artesania.

Durant els dos dies de certamen es van celebrar més de quaranta activitats amb propostes com un concert de gòspel a l’església o l’actuació del grup d’animació Óssos del Pirineu, que combina música, teatre i titelles.

Així mateix, els visitants també van poder veure demostracions d’antics oficis i combats medievals.

Per la seua part, a la Seu d’Urgell es va celebrar la divuitena edició del Mercat dels Canonges amb èxit de participació malgrat que la pluja també va deslluir la jornada, malgrat que la majoria dels actes i tallers previstos es van celebrar en espais tancats, com la Sala de Sant Domènec. El Mercat va comptar amb gairebé un centenar de parades i durant el dia es va portar a terme la representació d’escenes històriques teatralitzades pels carrers del centre de la capital.

Una de les parades d’artesania del mercat d’Almenar.

Una de les parades d’artesania del mercat d’Almenar.ITMAR FABREGAT

tracking