SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Fraga repara les teulades de la piscina i l'estació d'autobusos

Per eliminar filtracions que generen goteres i queixes veïnals

Les obres d’ampliació al cementiri de Fraga.

Les obres d’ampliació al cementiri de Fraga.A.F.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Fraga abordarà aquest any obres per renovar les teulades de la piscina coberta i de l’estació d’autobusos on des de fa temps hi ha goteres i filtracions que provoquen humitats. Segons l’alcalde, Miguel Luis Lapeña, s’hi invertiran 60.913 i 61.587 euros, respectivament. Va remarcar que en el cas de l’estació d’autobusos, aquesta situació ha generat les queixes de les entitats que tenen locals en aquest edifici. Pel que fa a la piscina coberta, les instal·lacions es van tancar el dia 3 passat i tornaran a obrir-se al setembre, període en què s’abordaran les reformes.

D’altra banda, el consistori destinarà uns altres 69.000 euros a la reurbanització i sanejament del carrer Santiago i 200.000 més a substituir la gespa artificial del camp de futbol i en el condicionament el complex esportiu. La inversió s’emmarca dins del finançament sostenible que l’ajuntament pot fer amb romanents pressupostaris i que ascendeix a una xifra de més de 390.000 euros. Lapeña va indicar, a més, que totes aquestes millores es faran durant el curs d’aquest exercici.

L’ampliació del cementiri amb 116 nínxols estarà llesta a finals de juliol L’ajuntament de Fraga tindrà a punt a finals de juliol l’ampliació del cementiri. L’obra l’executa l’empresa fragatina Mir-Montull per un import de 56.821,60 euros i consisteix en la construcció d’una illa amb un total de 116 nínxols. En aquests moments, s’estan muntant els mòduls prefabricats, així com la instal·lació de la pedra de decoració i queda pendent la construcció de la teulada de l’edifici de nínxols.

tracking