SEGRE

EQUIPAMENTS OBRES

Golmés instal·la ja la gespa artificial al seu camp de futbol

Completa així la millora de la zona esportiva municipal

Les obres de millora de la zona esportiva municipal ja han començat.

Les obres de millora de la zona esportiva municipal ja han començat.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Golmés ja afronta les obres de millora de la seua zona esportiva amb la instal·lació de gespa artificial al camp de futbol. Es tracta d’una vella reivindicació que el consistori va incloure en els pressupostos d’aquest any i que va adjudicar a l’empresa MyJ Grúas per 319.114,48 euros. A la licitació es van presentar un total de cinc empreses.

El consistori es va decantar per la que presenta una millor oferta tècnica i econòmica així com una gespa de més qualitat, segons va destacar l’alcalde d’aquest municipi, Jordi Calvís.

Les obres compten amb un pressupost de 319.144 euros i estaran llestes per a la nova temporada

Amb aquesta obra, la previsió de la qual és que estigui llesta per a la nova temporada d’activitats esportives, el consistori completa la millora del complex esportiu que va iniciar fa dos anys amb l’habilitació d’una nova zona de vestidors.

El primer edil de Golmés va destacar l’elevat ús que té actualment el camp de futbol municipal, a través del club de futbol local així com el Club Esportiu Pla d’Urgell, en el qual juguen joves de diverses categories de municipis com el Poal, el Palau i Bellvís, així com Golmés. Fins ara, el camp es trobava en males condicions, la qual cosa dificultava la pràctica d’aquest esport.

tracking