SEGRE

MUNICIPIS HABITATGE

Una empresa ven pisos de Sant Isidori de Mollerussa en ple expedient de ruïna

A partir de 9.300 euros, mentre l’ajuntament preveu dictar-ne la declaració aquest mes

Vista de pisos del grup Sant Isidori de Mollerussa.

Vista de pisos del grup Sant Isidori de Mollerussa.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una immobiliària madrilenya, Haya Real Estate, ha posat a la venda a través d’internet pisos del grup Sant Isidori de Mollerussa afectats per l’expedient de ruïna que prepara l’ajuntament de la mateixa localitat i que afectaria la totalitat d’aquests habitatges. Es tracta de cinc pisos que es venen al millor postor, amb uns preus de sortida molt baixos que oscil·len entre els 9.314 i els 47.735 euros.

La licitació haurà d’acabar el dia 30, en les mateixes dates en les quals el consistori espera decidir sobre la declaració de ruïna, segons van corroborar ahir fonts municipals.

Aproximadament quan el consistori estudia resoldre l’expedient de ruïna dels pisos

Al portal d’Haya Real Estate poden trobar-se també altres habitatges a les comarques de Lleida, tots en edificis antics i amb preus de sortida inusualment baixos. Aquesta empresa va posar fa un any a la venda a Lleida ciutat un total de 281 pisos propietat de l’entitat bancària Bankia, tots a reformar i en zones antigues del nucli urbà amb preus sovint per sota dels 20.000 euros.

En el cas dels habitatges del grup Sant Isidori, el seu deteriorament ha portat l’ajuntament a obrir un expedient que pot concloure aquest mateix mes amb una resolució que els declari en ruïna. Si així fos, l’expressió “vendre a preu de demolició” podria adquirir un significat estrictament literal.

Més de tres-cents habitatges antics amb preus a partir de 8.597 euros Al portal de la immobiliària Haya Real Estate a internet podien trobar-se ahir un total de 320 habitatges a les comarques lleidatanes, dels quals 123 s’ubiquen a la capital del Segrià i la resta en municipis com Balaguer, Agramunt, Tàrrega, Mollerussa, la Seu d’Urgell, Alcarràs, Artesa de Segre, Alguaire i la Fuliola, entre altres. Tots plegats es troben en edificis d’una antiguitat considerable i es venen a preus que parteixen dels 8.597 euros. Així, una de les principals activitats d’aquesta empresa és la gestió de grans carteres immobiliàries propietat d’entitats bancàries com Bankia i com Liberbank, el grup format per Cajastur-Banc CCM, Caja Cantabria i Caja Extremadura.

tracking