SEGRE

SUCCESSOS SINISTRALITAT

Ferit greument a Miralcamp en un accident de quad

El jove va patir ahir un tall a l’abdomen i va ser evacuat a l’Arnau || En un camí que uneix la localitat amb Mollerussa

Vista general de l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Vista general de l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home de 30 anys va resultar ahir ferit de consideració a l’accidentar-se amb el quad que conduïa a Miralcamp. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís poc abans de les 16.30 hores des del CAP de Mollerussa, on van traslladar el ferit. Pel que sembla, l’accident es va produir en un dels camins que uneixen Miralcamp amb la capital del Pla d’Urgell i, a causa de l’impacte, el jove va patir un tall a l’abdomen. En un primer moment, el conductor se’n va anar a casa seua i posteriorment va ser traslladat al CAP.

Una vegada al centre mèdic, es va activar el protocol pel tipus de ferida i es va plantejar la possibilitat d’evacuar el ferit en helicòpter medicalitzat a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida, que es va mobilitzar fins al CAP de Mollerussa. Tanmateix, finalment el trasllat es va fer en ambulància i el jove es trobava en estat menys greu.

El jove va ser evacuat al CAP de Mollerussa amb un tall a l’abdomen i, després, a l’Arnau

A l’hospital se li van fer proves per determinar si el tall havia afectat algun òrgan vital. Els Mossos d’Esquadra investiguen les causes del sinistre.

Fa un any, un altre jove es va fracturar una cama en un accident amb el quad que conduïa al barri de Pardinyes de Lleida. En aquell cas, el conductor, per causes que es desconeixen, va perdre el control del vehicle i va acabar entre dos vehicles aparcats, on va haver de ser rescatat pels serveis d’emergències.

Així mateix, el setembre del 2016, un veí de Torres de Segre de 57 anys va estar ingressat a l’UCI després de tenir un accident amb un quad. El sinistre es va produir al camí de l’Ermita a Sarroca de Lleida quan el vehicle va bolcar.

D’altra banda, un motorista va resultar ferit ahir al sortir de la via a l’altura del quilòmetre 235 de l’N-260, al seu pas per Ribera d’Urgellet. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís d’emergència a les 12.10 hores i fins al lloc es van desplaçar dos dotacions, així com una ambulància del SEM que va traslladar el ferit a l’hospital de la Seu d’Urgell en estat menys greu.

tracking