SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Ferit greu un motorista en un accident a Juncosa

La víctima va ser traslladada en helicòpter a l’Arnau de Vilanova || Tres lesionats més en una col·lisió a Bellcaire d’Urgell

Imatge del lloc d’un accident de moto a Coll de Nargó.

Imatge del lloc d’un accident de moto a Coll de Nargó.C. SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un motorista va resultar ahir ferit greu després de patir una caiguda mentre circulava per una carretera al terme municipal de Juncosa. Segons el Servei Català de Trànsit, l’accident va tenir lloc a les deu del matí al punt quilomètric 6 de la carretera LV7011. Per causes que es desconeixen i s’investiguen, el conductor d’una moto va perdre el control del vehicle i va patir una caiguda. Fins al lloc es van traslladar dos dotacions de Bombers, així com diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i el Sistema d’Emergències Mèdiques. Un helicòpter del SEM va evacuar el motorista ferit de caràcter greu a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Davant de l’augment de la sinistralitat en el col·lectiu motorista, Trànsit ha engegat una campanya de prevenció, alertant dels riscos a la carretera i amb una sèrie de consells, com respectar el límit de velocitat, portar els llums posats, no fer avançaments temeraris i portar, a més del casc, roba adequada com jaqueta, botes, guants i pantalons de protecció. En el que va d’any, setze persones han mort a les carreteres lleidatanes, de les quals quatre eren motoristes.

D’altra banda, tres persones van resultar ferides de caràcter lleu ahir en una col·lisió entre dos vehicles a Bellcaire d’Urgell. Aquest accident va tenir lloc de matinada, a les 1.35 hores, a la carretera C-53.

Segons van informar els serveis d’emergències, a la col·lisió es van veure implicats un cotxe i una furgoneta. A causa de l’impacte, dos ocupants de la furgoneta i la conductora del turisme van haver de ser evacuats a l’Hospital Arnau de Vilanova. Els Mossos d’Esquadra, com és habitual en cas d’accident de trànsit, han obert una investigació per determinar-ne les causes. Així mateix, un ciclista de 54 anys també va haver de ser evacuat a l’Arnau després de patir una caiguda mentre circulava pel Turó de Gardeny, a Lleida. L’incident va tenir lloc a les 9.18 hores.

tracking