SEGRE

CONCERTS ESTIU

A punt el festival Mon Amour, que preveu omplir de públic la Serra

Setze actuacions de primera línia, amb Marky Ramone, Macaco o Boikot

L’esdeveniment es portarà a terme al parc de la Serra.

L’esdeveniment es portarà a terme al parc de la Serra.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La capital del Pla ja escalfa motors per acollir el seu primer Mon Amour Mollerussa Summer Festival, que se celebrarà al parc de la Serra els dies 22 i 23 de juny amb un cartell que inclou setze concerts d’artistes com Marky Ramone, Macaco, Els Amics de les Arts, Amparanoia o Cesk Freixas. L’organització va a càrrec de Fira de Mollerussa mentre que la producció és de Subirós. L’alcalde, Marc Solsona, va assegurar que el nivell de vendes és bo, encara que esperen multiplicar l’adquisició d’entrades en els últims dies. Les instal·lacions estan preparades per acollir entre 4.000 i 5.000 persones. També va remarcar que el bon temps previst per al cap de setmana augura una assistència de públic més gran.

El festival obrirà les portes divendres a dos quarts de dotze del matí, quan els assistents podran preparar l’acampada. El director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, va remarcar que s’habilitarà una finca de 2,5 hectàrees a pocs metres del recinte com a zona d’aparcament gratuït, amb una capacitat de mil vehicles.

Fira de Mollerussa destinarà una finca de 2,5 hectàrees com a zona d’aparcament gratuït

Hi actuaran a partir de les sis de la tarda de divendres Lo Pardal Roquer, Koers, Fa1na i Macaco; i passada la mitjanit, Brams, Marky Ramone, Allioli i DJ Monka. Dissabte inaugurarà la programació Cesk Freixas a les 6 de la tarda, seguit d’Els Amics de les Arts, Sense Sal i Amparanoia; i de nit, Xeic! Boikot, La Cosa Nostra i DJ Sendo. El promotor artístic i de l’esdeveniment, Enric Subirós, va assegurar que es tracta d’“un dels millors cartells de l’any” dels festivals de Catalunya.

El festival del cap de setmana és una reedició de l’antiga Mona-mour, festa que es va dur a terme a la Serra el dia de la Mona diversos anys fins al 2010. El nom està inspirat en la cançó de La Trinca Mollerussa, mon amour. Ara el consistori la recupera amb artistes de primer nivell.

Entre els serveis que s’oferiran als assistents està un punt de càrrega de mòbils amb fins a cinquanta endolls així com un punt d’informació sobre el festival, que comptarà amb diferents espais com la zona de restauració, els dos escenaris (Mon i Amour) o l’espai per a l’acampada, entre altres.

Veto als petards i habilitaran 50 punts de càrrega per a mòbils L’alcalde de la capital del Pla va recordar que estarà prohibit tirar petards i podran expulsar del recinte aquells que incompleixin la norma. El festival també acollirà activitats complementàries com la visita del Sr. Postu dissabte a les 5 de la tarda. Val a destacar que els cent primers a accedir al recinte de concerts, tant divendres com dissabte, tindran com a obsequi la samarreta oficial del festival.

tracking