SEGRE

INFRAESTRUCTURES REFORMES

Adjudiquen les obres per ampliar el consell, que comencen al juliol

A una empresa local per 200.000 euros i acabaran a la tardor

Imatge d’arxiu de la seu del consell de l’Alta Ribagorça.

Imatge d’arxiu de la seu del consell de l’Alta Ribagorça.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell de l’Alta Ribagorça ja ha adjudicat les obres per ampliar la seu de la corporació i començaran a principis de juliol, entre els dies 10 i 15. El president, Josep Lluís Farrero, va explicar que l’adjudicatària dels treballs és l’empresa Construcciones Rueda, del Pont de Suert, i el pressupost ascendeix a 200.000 euros, aproximadament.

La previsió és que l’ampliació acabi abans que comenci l’hivern i la firma instal·larà també parquet a les dos plantes de l’edifici actual del consell i la reforma permetrà dotar de més espai l’àrea de serveis socials, traslladar l’oficina de turisme de la Ribagorça a la planta baixa de l’immoble (i comptarà amb un accés a peu de carrer) i millorar l’accessibilitat a l’edifici amb la construcció d’un lavabo per a persones amb mobilitat reduïda i la instal·lació d’un ascensor, segons va apuntar Farrero.

Aquesta serà la primera actuació en aproximadament trenta anys per modernitzar la seu i per finançar el projecte, el consell ha hagut de recórrer al crèdit i esperen rebre subvencions de la Diputació i de la Generalitat.

tracking