SEGRE

Fuig dels Mossos a Mollerussa, bolca el cotxe i dóna positiu en drogues i alcohol

Un jove de 24 va ser detingut després de conduir de forma temerària pels carrers de la capital del Pla d'Urgell i xocar a l'entrada a l'autovia

Imatge d'arxiu de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Mollerussa.

Fuig dels Mossos a Mollerussa, bolca el cotxe i dóna positiu en drogues i alcoholSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dissabte a Mollerussa un jove de 24 anys, nacionalitat espanyola i veí de Lleida acusat d'un presumpte delicte de conducció temerària i per conduir sota els efectes de l'alcohol i les drogues. Els fets van passar quan passaven pocs minuts de les tres de la matinada durant un control policial que s'havia muntat a la carretera E-23, dins del terme municipal de Mollerussa. Segons han explicat els Mossos, els agents van veure un turisme que es va aturar 100 metres abans d'arribar al control, va apagar els llums i va fugir marxa enrere. Llavors una patrulla va intentar aturar-lo però el cotxe va fugir a tota velocitat i sense llums, circulant pel centre de la ciutat de forma temerària.

La persecució va finalitzar a l'accés a la calçada lateral de l'A-2, on el fugitiu va xocar contra la vorera i va bolcar el cotxe després d'intentar entrar a l'autovia en sentit contrari.

Els agents van comprovar que els tres ocupants del vehicle havien resultat ferits lleus i que el conductor presentava símptomes evidents de trobar-se sota l'efecte de begudes alcohòliques. En sotmetre's a la prova d'alcoholèmia i drogues, va donar un resultat positiu de 0,43 mg/l i també va donar positiu en cànnabis.

Davant els fets, se'l va detenir com a presumpte autor d'un delicte de conducció temerària i per conduir sota l'efecte de begudes alcohòliques i drogues.

L'arrestat va passar diumenge a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

tracking