SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Mor en un accident a la Granadella el primer president electe de la DO Garrigues

Ramon Flix Farrús va morir ahir al caure amb el totterreny per un desnivell en un camí del municipi

El totterreny 'pick-up' que conduïa la víctima va quedar en aquest estat després de l'accident.

El totterreny 'pick-up' que conduïa la víctima va quedar en aquest estat després de l'accident.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ramon Flix Farrús, que va ser primer president electe de la DO Garrigues, va morir ahir al migdia en un accident de trànsit a la Granadella, la localitat on vivia. Flix, de setanta-set anys, era el conductor i únic ocupant d’un vehicle tot terreny pick-up que es va precipitar per un barranc al camí de la Vall dels Aranyons.

Els serveis d’emergència van rebre a les 14.00 hores l’avís de l’accident però ja no van poder fer res per salvar-li la vida.

L’ajuntament va suspendre el ple d’ahir a la tarda, ja que un regidor és fill de la víctima

El sinistre es va produir en un lloc de difícil accés. Van ser els familiars de Ramon Flix els que van avisar els serveis d’emergència al no tornar a casa per dinar, segons van indicar fonts solvents.

Pel que sembla, Flix es dirigia a una de les seues finques. Fins al lloc es van desplaçar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Per la seua part, l’ajuntament de la Granadella va suspendre el ple previst per ahir a la tarda perquè un dels regidors, Ramon Pere Flix, és fill de la víctima mortal. “Era una persona molt coneguda i molt estimada. L’accident ha causat una enorme commoció”, va explicar l’alcalde, Carlos Gibert.

Amb aquesta nova víctima mortal, ja són disset les persones que han mort aquest any en accidents de trànsit a les comarques de Lleida, la mateixa xifra que durant el mateix període del 2017. Aquest mes de juny s’han registrat tres víctimes mortals. El 7 de juny va morir un conductor de Barcelona de quaranta-set anys en una sortida de via a Tarroja de Segarra. Tres dies abans, el 4 de juny, va morir a l’hospital Arnau de Vilanova una motorista de nacionalitat britànica de cinquanta-set anys que al matí havia resultat greument ferida en una col·lisió a la carretera C-14 a Coll de Nargó. Del total de morts aquest 2018 en accidents de trànsit, quatre eren motoristes.

D’altra banda, tres persones van resultar ferides de caràcter greu ahir en una col·lisió entre dos vehicles a la carretera LV-9047 a Camarasa, segons van informar els Bombers de la Gneralitat i Trànsit. El sinistre es va produir cap a les 20.00 hores. Un home de vint-i-vuit anys i dos dones de vint-i-cinc i vint-i-un anys van ser evacuats en ambulància a l’hospital Arnau de Vilanova.

tracking