SEGRE

SUCCESSOS TRAGÈDIA

Tàrrega es bolca amb la família del petit Thierno

Minut de silenci multitudinari

La mare del petit va rebre ahir el suport dels seus companys de l’Associació Alba.

La mare del petit va rebre ahir el suport dels seus companys de l’Associació Alba.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Centenars de persones van omplir ahir a la tarda la plaça Major de Tàrrega per mostrar suport a la família de Thierno Seydou Ba, el nen de sis anys que va morir aquest dissabte a la tarda ofegat a les piscines municipals.

Durant la concentració de dol, convocada per l’ajuntament, la comunitat senegalesa i la comunitat educativa del col·legi Sant Josep Vedruna, on cursava P-5 Thierno, van ser molts els que van voler fer donatius a la caixa de solidaritat per ajudar la família a traslladar el cos del menor al país d’origen de la seua família, on volen enterrar-lo.

El consistori ha fet gestions per col·laborar en el trasllat, mentre la comunitat senegalesa va agrair el suport. “Ens doneu la força necessària per seguir lluitant”, va assenyalar. L’Associació Alba, on treballa la mare del nen, li va entregar una llibreta amb dedicatòries dels companys amb ànims per a la família.

El cos del petit serà traslladat avui al tanatori, que obrirà a les 10.30 hores per a aquells que vulguin oferir el seu suport íntim i acomiadar-se del petit Thierno. Allà hi haurà també la caixa de solidaritat.

tracking