SEGRE

MUNICIPIS SANITAT

Torrent trasllada l'ambulatori a la Casa de Cultura per obres

Durant quatre mesos, mentre condicionen el consultori

El consultori de Torrent on ja han començat les obres.

El consultori de Torrent on ja han començat les obres.J.D.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Torrent de Cinca ha començat la rehabilitació de la casa del metge que funciona com a ambulatori des de fa anys, per la qual cosa en els pròxims quatre mesos el facultatiu que dóna servei a la població atendrà els pacients a la Casa de Cultura Ferrabrás, segons van explicar fonts municipals.

En una primera fase s’invertiran un total de 89.419 euros dels quals la Diputació d’Osca aportarà el setanta per cent gràcies al pla provincial d’ajuts i el consistori pagarà el 30 per cent restant. Contempla la fonamentació i la reforma de la teulada, on és necessari actuar per reforçar-la, la reestructuració de les escales i habilitar el buit per a l’ascensor. En la segona fase es durà a terme la distribució de dependències i el condicionament de l’interior.

La previsió és que es liciti en les properes setmanes. El consistori vol tenir llesta la remodelació, adjudicada a l’empresa Construcciones y Transportes Albalate, aquesta mateixa tardor. D’altra banda, l’edifici s’ha tancat perquè ningú no pugui accedir-hi mentre duren els treballs.

tracking