SEGRE

EMERGÈNCIES ACCIDENT

Ferit greu al caure d'una teulada de quatre metres d'altura a Anglesola

L’accident va tenir lloc en un immoble del carrer Bonaire.

L’accident va tenir lloc en un immoble del carrer Bonaire.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Bellpuig de cinquanta-tres anys, G.T.R., va resultar ferit de caràcter greu ahir al matí després de caure d’uns quatre metres d’altura quan treballava en una teulada d’un immoble d’Anglesola, segons van informar el Sistema d’Emergències Mèdiques i els Mossos d’Esquadra.

Els serveis d’emergència van rebre a les 10.53 hores l’avís d’un accident laboral en un immoble situat al carrer Bonaire d’aquesta localitat de l’Urgell.

Va patir un traumatisme cranioencefàlic i va ser evacuat a l’hospital Arnau de Vilanova

Fins al lloc es van desplaçar diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, Bombers de la Generalitat i una ambulància medicalitzada del SEM. Pel que sembla, l’home es va precipitar al buit des d’una altura d’uns quatre metres al cedir part de la teulada. A conseqüència de l’impacte, l’operari va patir un traumatisme cranioencefàlic, entre altres contusions.

Després de ser atès in situ, va ser evacuat a l’hospital Arnau de Vilanova i el seu pronòstic era greu. Al migdia d’ahir li practicaven proves al servei d’Urgència i es desconeixia la seua evolució, segons van indicar fonts hospitalàries.

tracking