SEGRE

TURISME TRANSPORTS

FGC augmenta fins a sis els viatges del Tren dels Llacs panoràmic a l'estiu

Un dels dos trens de la línia de Lleida-La Pobla de Segur

Territori i Sostenibilitat invertirà 6 milions en la compra d'un tercer tren per a la línia de la PoblaGeneralitat de Catalunya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha augmentat un 50% els trajectes del Tren dels Llacs entre juny i agost per oferir més capacitat en el servei. En aquests mesos, el comboi que circula és el panoràmic, els dos nous trens que des de fa dos temporades cobreixen la línia de la Pobla i que compten amb una capacitat de 104 passatgers, davant les 90 aproximadament que té el tren històric.

Al principi havien de ser només quatre els viatges al tren panoràmic, encara que ara FGC ha decidit augmentar-los i oferir sis trajectes, que es duran a terme el 23 i 30 de juny, el 21 i 28 de juliol i el 4 i 11 d’agost. La temporada del Tren dels Llacs va començar el 14 d’abril i s’allargarà fins al 3 de novembre i ofereix viatges paisatgístics al Jussà. Durant el trajecte els passatgers reben informació sobre els punts per on passa el tren. A més, aquests trens, que estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda, compten amb un servei d’informació per als viatgers amb equips de megafonia, intèrfons i endolls per carregar dispositius electrònics.

Val a recordar que durant la campanya de l’any passat, 7.588 passatgers van pujar al Tren dels Llacs, una xifra rècord, i va registrar una ocupació del 99 per cent. L’objectiu de FGC és mantenir les mateixes xifres de viatgers per a aquesta desena temporada.

tracking