SEGRE

MUNICIPIS PROJECTES

Restauren una borda per obrir un restaurant a Bagergue

Per a 50 comensals i Urbanisme ja ha aprovat el projecte

Imatge d’arxiu de Bagergue.

Imatge d’arxiu de Bagergue.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La comissió d’Urbanisme del Pirineu ha aprovat el projecte per restaurar la borda de Siérra de Bagergue, al municipi de Naut Aran, per obrir un restaurant per a cinquanta comensals. La promotora d’aquesta iniciativa és una veïna del poble, segons va explicar l’alcalde pedani, Marc Tarrau.

En aquest sentit, l’actuació preveu restaurar totalment l’immoble, mantenint els murs de l’edifici, que servirà també com a allotjament habitual per al titular del restaurant, que obrirà a l’hivern i a l’estiu. Així mateix, es mantindran els horts que es troben davant de la borda, per conrear productes per a l’establiment. Es conservaran també els arbres fruiters. Tarrau va apuntar que des de l’ajuntament valoren “molt positivament” que “hi hagi noves inversions i projectes al poble”.

Val a recordar que Urbanisme ja va donar llum verda a les noves normes per regular la rehabilitació i l’ús de bordes a Aran, que obren la porta a donar ús com a allotjament turístic i restaurants a només una vintena d’aquests immobles a la Val.

tracking