SEGRE

EQUIPAMENTS MILLORES

Agramunt destinarà més de 12.300 euros al carrer Sió

Amb la bonificació de la matèria orgànica reciclada

Agramunt

Agramunt

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament d’Agramunt destinarà 12.332 euros a la millora del carrer Sió, a fi de fer-la més atractiva per als veïns. Aquesta partida correspon a la bonificació que ha rebut el consistori per part de l’Agència Catalana de Residus de la matèria orgànica reciclada durant l’any passat. A fi d’animar a reciclar per poder dur a terme projectes de més envergadura, l’ajuntament va decidir destinar aquesta partida a un pla escollit en un procés participatiu.

Aquest és el segon any que es du a terme a la localitat i després de presentar algunes propostes, se’n van escollir tres de finalistes. L’edil de Noves Tecnologies, Joan Pijuan, va valorar molt positivament la participació en l’elecció d’aquest projecte per part dels veïns. “Hem aconseguit vuitanta vots més que l’any passat”, va assenyalar. Pijuan va assegurar que la iniciativa d’involucrar els ciutadans tindrà continuïtat. En les properes setmanes, l’equip de govern presentarà el projecte guanyador a l’arquitecte i als tècnics municipals per concretar les actuacions a fer amb el pressupost de 12.332 euros.

El projecte inicial plantejava incorporar mobiliari urbà i millorar la il·luminació amb l’objectiu de dinamitzar aquest carrer del centre històric de la capital del Sió.

La iniciativa va començar l’any passat i en el procés participatiu es va decidir destinar els 11.900 euros de bonificació a instal·lar il·luminació al Parc de Riella.

Proposta triada amb 161 vots veïnals La millora del carrer Sió utilitzant la bonificació de l’Agència Catalana de Residus va ser l’elegida pels veïns per una amplia majoria, amb un total de 161 vots de les 287 persones que van participar en el procés participatiu. La proposta de sonoritzar diferents espais municipals va aconseguir 74 vots i la creació de dos nous gegants, 52.

tracking