SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Mor un veí de Cervera en una col·lisió a l'N-II a Granyanella

Tenia 61 anys i el cotxe que conduïa va xocar frontalment amb una furgoneta || L’altre conductor va resultar ferit i la carretera va estar tallada durant dos hores

Dos bombers, treballant al lloc de l’accident al costat del cotxe en el qual viatjava la víctima mortal.

Dos bombers, treballant al lloc de l’accident al costat del cotxe en el qual viatjava la víctima mortal.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un veí de Cervera de 61 anys va morir a primera hora de la tarda d’ahir en un accident que va tenir lloc a l’antiga carretera N-II al seu pas per la Curullada, un nucli agregat de Granyanella (a la comarca de la Segarra). Els fets van tenir lloc sobre dos quarts de tres de la tarda quan, per causes que es desconeixen i que s’investiguen, dos vehicles van col·lidir frontalment a l’altura del quilòmetre 515,7 d’aquesta via. El xoc es va produir en una recta entre un turisme Seat Leon i una furgoneta Citroën Berlingo. Els serveis d’emergències que es van desplaçar al lloc van atendre ràpidament el conductor del primer dels vehicles, L.L., de nacionalitat marroquina, que va acabar morint a causa de les greus ferides provocades pel fort impacte. Per la seua part, el conductor de la furgoneta va resultar ferit de caràcter menys greu i va ser evacuat en ambulància a l’hospital Arnau de Vilanova.

Fins al lloc de l’accident es van desplaçar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, dos dotacions dels Bombers de la Generalitat i dos ambulàncies i un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Per facilitar el treball dels serveis d’emergències, la carretera va estar tallada en els dos sentits de la marxa durant un parell d’hores i els Mossos d’Esquadra van haver de desviar el trànsit cap a l’autovia A-2 o altres vies secundàries. No va ser fins a dos quarts de cinc de la tarda quan va poder donar-se pas alternatiu.

El mateix punt de l’N-II on es va registrar ahir l’accident va estar tallat diumenge passat al migdia per un incendi.

D’altra banda, les carreteres lleidatanes van registrar ahir dos accidents més. El més greu va ser a Gerri de la Sal quan dos vehicles van col·lidir a la carretera N-260 per causes que es desconeixen. Una dona de 70 anys va resultar ferida menys greu i va ser evacuada en un helicòpter del SEM a l’Arnau. Cinc persones més van patir ferides lleus i tres d’elles van ser traslladades a l’hospital de Tremp. El segon dels sinistres es va registrar a la C-13 a Térmens, amb un xoc entre un turisme i un camió que es va saldar amb dos ferits lleus.

tracking