SEGRE

MUNICIPIS INICIATIVES

Vielha impulsa el Consell de la Vila per facilitar la participació

Modifiquen l’ordenança municipal per regular aquest òrgan

Imatge d’arxiu de l’ajuntament de Vielha e Mijaran.

Imatge d’arxiu de l’ajuntament de Vielha e Mijaran.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Vielha ha engegat l’actualització de l’ordenança sobre participació ciutadana per impulsar el Consell de la Vila, un òrgan consultiu del qual formaran part representants de les entitats i associacions locals. La regidora d’Ensenyament, María Vergés, va explicar ahir que aquest consell no s’havia activat abans (malgrat que consta a l’ordenança del 2014) i que “l’equip de govern portava al programa electoral la seua creació”.

En aquest sentit, l’òrgan busca fomentar la participació dels veïns en la presa de decisions a nivell municipal. Per la seua part, l’alcalde, Juan Antonio Serrano, va assegurar que el canvi en l’ordenança ve motivat per la creació d’aquest nou fòrum.

Així mateix, fonts municipals van apuntar que l’objectiu del consistori és adaptar la normativa a la realitat vigent i possibilitar la participació de la població en els assumptes col·lectius. L’esborrany de la proposta de modificació es pot consultar perquè els veïns puguin aportar i presentar els suggeriments que creguin convenients.

tracking