SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Tres ferits i l'A-2 tallada en tres accidents a Ponent

Dos motoristes van quedar greus al Pont de Suert i Camarasa || A l’autovia a Lleida van col·lidir un cotxe i un camió

Imatge del cotxe implicat a l’accident que va tenir lloc a l’A-2 al seu pas per Lleida.

Imatge del cotxe implicat a l’accident que va tenir lloc a l’A-2 al seu pas per Lleida.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’autovia A-2 tallada durant més de mitja hora i dos motoristes ferits de gravetat és el balanç de tres accidents de trànsit registrats ahir a Lleida, el Pont de Suert i Camarasa. El primer es va registrar a la capital de l’Alta Ribagorça quan faltaven pocs minuts per a les onze del matí. Va ser a la carretera N-260, a l’altura del quilòmetre 335, quan una motocicleta va sortir de la via per causes que es desconeixen. El conductor va patir ferides greus al tòrax i va ser evacuat per una ambulància a l’hospital de Tremp. En el segon dels sinistres, que va tenir lloc Camarasa, també s’hi va veure implicat un motorista. Els fets van tenir lloc sobre dos quarts de dotze del matí quan circulava per la C-13 i la motocicleta va col·lidir amb la barrera de seguretat a l’altura del quilòmetre 41. El fort impacte contra la barrera de protecció li va provocar fractures obertes als braços i les cames. Fins al lloc es van desplaçar dos dotacions de bombers i un helicòpter del SEM, que el va evacuar en estat greu a l’hospital Arnau de Vilanova.

L’últim dels accidents es va registrar a l’A-2 al seu pas per Lleida. Va ser poc després de les dotze del migdia quan van col·lidir un cotxe i un camió en direcció Barcelona. Només una persona va resultar ferida lleu, però el sinistre va obligar a tallar per complet els dos carrils de la marxa durant més de mitja hora, la qual cosa va provocar retencions de dos quilòmetres. Un carril va estar tallat fins a les tres de la tarda.

Cremades al saltar-li l’airbag a Tremp

La conductora d’un turisme es va fer ahir cremades al saltar-li l’airbaig en un accident a Tremp. Segons van assenyalar els Bombers, els fets van tenir lloc poc després de les onze del matí al quilòmetre 59 de la carretera C-1412b. El cotxe va col·lidir contra la barrera de seguretat i quan es va disparar l’airbaig li va produir les cremades. La dona, una veïna de Vilagrassa de seixanta-un anys, va ser atesa pel SEM. Hi va anar una dotació de bombers.

tracking