SEGRE

SUCCESSOS MOSSOS

Acusat de dedicar-se al tràfic de drogues a l'Alta Ribagorça

Objectes i diners decomissats al detingut al registrar la casa.

Objectes i diners decomissats al detingut al registrar la casa.MOSSOS D’ESQUADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir diumenge al Pont de Suert un veí de la localitat de 55 anys per tràfic de drogues. Els fets es van iniciar el mateix dia al trobar-se a la via pública una motxilla que contenia nou embolcalls d’heroïna i 365 euros en monedes.

Durant la tarda es va aconseguir localitzar i detenir el propietari de la bossa com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

L’endemà, davant de les sospites que l’home podia dedicar-se a la distribució de substàncies estupefaents, es va realitzar un escorcoll al seu domicili, on es va decomissar heroïna, cocaïna, haixix, marihuana, una bàscula de precisió, un aparell per detectar bitllets falsos, joies, una pistola, diverses armes blanques i 18.000 euros. La policia considera que l’arrestat disposava d’un sistema de tràfic de drogues a consumidors a l’Alta Ribagorça. La investigació continua oberta per esbrinar la procedència de les joies intervingudes. L’home, que té antecedents, va quedar ahir en llibertat amb càrrecs.

tracking