SEGRE

Mor un muntanyenc de la Segarra de 47 anys a Bielsa

Miquel Àngel Llordella, que vivia a Talteüll, era bomber al parc d’Igualada || Dimarts van denunciar la seua desaparició

Mor un muntanyenc de la Segarra de 47 anys a Bielsa

Mor un muntanyenc de la Segarra de 47 anys a Bielsa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un muntanyenc de la Segarra de 47 anys va morir entre dimarts i ahir després de tenir un accident a Bielsa, a Osca, segons va informar ahir la subdelegació del Govern central a Osca. L’home mort és Miquel Àngel Llordella i era natural Sant Martí de la Morana (Torrefeta i Florejacs) encara que actualment vivia a Talteüll (Massoteres). Bomber de professió i destinat al parc d’Igualada, Llordella va morir quan ascendia sol el morro d’Esparrets a través de la via d’escalada Ravier, a la vall de Pineta (Bielsa). En el rescat va intervenir personal del GREIM de Boltanya i l’helicòpter amb base a Benasc.

L’home era molt aficionat a la muntanya i esports com l’escalada, segons van afirmar els seus pròxims. L’alerta de la desaparició la va donar un company seu a les 19.00 de dimarts, quan va trucar al 062 de la Guàrdia Civil per explicar que un amic seu havia sortit a la vall de Pineta a realitzar escalada d’alta muntanya des de feia diverses hores i no havia tornat. La recerca es va iniciar després de rebre l’avís però va haver de suspendre’s dimarts amb l’arribada de l’ocàs i les males condicions climatològiques. Van fer un primer vol de reconeixement que van haver de finalitzar per l’escassa visibilitat que hi havia a la zona.

Els efectius van reprendre a primera hora d’ahir la recerca. Després d’un recorregut exhaustiu, els efectius van trobar el cos sense vida del muntanyenc. Commoció Des dels Bombers de la Generalitat van informar de la defunció a través de Twitter: “Ens ha deixat el company Miquel Llordella, bomber del parc d’Igualada. Una abraçada a la família, amics i companys.” La notícia de la defunció va causar una enorme commoció als dos municipis de la Segarra. Està previst que el funeral tingui lloc dissabte a Talteüll.

tracking