SEGRE

MUNICIPIS PROJECTES

Torrefarrera invertirà 55.000 € en els pressupostos participatius

El consistori rep fins a 56 propostes dels veïns

Presentació de la iniciativa, al juny, a l’Escola La Creu.

Presentació de la iniciativa, al juny, a l’Escola La Creu.AJUNTAMENT DE TORREFARRERA

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Torrefarrera ha rebut fins a 56 propostes de veïns de la població per invertir 55.000 euros, 10.000 més que l’exercici anterior, dels pressupostos participatius. Aquesta setmana s’ha finalitzat la presentació de propostes veïnals que se centren en accions per millorar l’accessibilitat i mobilitat a la via pública, parcs, carrers, mobiliari urbà, ampliar espais verds i zones d’estacionament, entre altres propostes.

A partir d’ara, les propostes passaran a ser validades segons els criteris de la guia de participació, i les que quedin després d’aquest procés de selecció seran analitzades pels tècnics municipals segons criteris tècnics, econòmics i legals. Finalment, les propostes guanyadores es faran públiques a l’espai web dels pressupostos participatius d’aquest any 2018.

L’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, va valorar positivament la col·laboració i va animar a participar també en la fase de votació de les propostes. Durant el mes d’octubre es donaran a conèixer quines són les propostes guanyadores.

tracking