SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Tallada l'A-2 a Mollerussa al cremar un autocar sense passatgers

Cues en direcció Barcelona.

Cues en direcció Barcelona.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’autovia A-2 varesultar tallada ahir a la tarda al seu pas per Mollerussa en direcció Barcelona després que s’incendiés un autocar que anava sense passatgers, segons va informar Trànsit. El conductor va poder sortir del vehicle i va resultar il·lès. Els Bombers van rebre l’avís de l’incendi minuts abans de les 18.00 hores i fins al lloc es van desplaçar set dotacions.

Les flames es van propagar ràpidament i l’autocar va quedar totalment calcinat. El foc va obligar a tallar la carretera en direcció Barcelona més de mitja hora i a desviar el trànsit per l’N-II. Cap a les 18.40 hores van obrir un dels carrils de circulació i hi va haver retencions fins a passades les 21.00 hores. Fins al lloc també es van desplaçar dos patrulles dels Mossos d’Esquadra i una ambulància del SEM.

Una hora després, també a l’autovia A-2, però en el tram municipal de Tàrrega i en direcció Lleida, es va incendiar la càrrega que transportava un camió. Els Bombers van rebre l’alerta a les 19.12 hores i van activar sis dotacions. L’incident va provocar retencions de fins a tres quilòmetres i van tallar la sortida 510.

Cues en direcció Barcelona.

Cues en direcció Barcelona.AMADO FORROLLA

tracking