SEGRE

ENSENYAMENT SECUNDARI

L'institut del Pont tindrà un nou tractor per als alumnes

Ensenyament l’adquirirà per a cicles formatius d’agricultura

Imatge d’arxiu de l’institut del Pont de Suert.

Imatge d’arxiu de l’institut del Pont de Suert.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El departament d’Ensenyament comprarà un tractor per a la formació pràctica dels alumnes de l’institut de secundària del Pont de Suert que cursen cicles formatius sobre agricultura. Aquest vehicle haurà de substituir un vell model Massey-Ferguson amb matrícula de l’any 1991 que el centre havia utilitzat fins ara amb aquesta finalitat. La conselleria ha tret a concurs la compra del vehicle amb un pressupost de licitació de fins a 47.000 euros.

La compra d’un tractor és una fet poc freqüent per a la conselleria d’Educació. Fonts del departament van explicar que, en els últims anys, han buscat acords amb empreses, associacions i gremis per proveir els alumnes d’estudis professionals d’eines i maquinària, una cosa que, van apuntar, no ha estat possible en el cas de l’institut del Pont de Suert.

La documentació del contracte calcula el preu del nou tractor en entre 50.000 i 53.000 euros. Les clàusules estableixen que part del pagament es farà amb l’entrega del vell vehicle, el valor del qual al mercat de segona mà estimen en 6.000 euros.

tracking