SEGRE

MUNICIPIS PARTICIPACIÓ

Sort ultima la votació sobre la nova imatge per al parc del Riuet

Els veïns elegeixen entre tres propostes per remodelar aquest espai emblemàtic

Imatge d’arxiu del parc del Riuet de Sort.

Imatge d’arxiu del parc del Riuet de Sort.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Sort ha proposat als veïns tres alternatives per canviar la imatge del parc del Riuet, un dels espais més emblemàtics de la capital del Sobirà. Aquestes propostes han sortit d’un procés de participació (que va sorgir d’una iniciativa ciutadana i que l’equip de govern portava al programa electoral) en el qual el consistori va preguntar a la població sobre qüestions relacionades amb els accessos o les activitats que els veïns porten a terme en aquesta zona de la localitat i el termini de les votacions acaba demà.

La primera és una “proposta de mínims”, segons consta en el projecte, en la qual es millorarien els diversos aspersors i les fonts, s’habilitarien noves papereres i es resituarien jocs infantils “perillosos”, entre altres actuacions.

La segona comportaria la construcció d’un “circuit sensorial”, amb diferents textures al paviment que es trobaria al voltant de la zona de jocs per a la canalla, l’adequació d’un espai més ampli per a fires i certàmens o l’habilitació d’un nou accés al parc i una caseta del parc que aculli un xiringuito o punt d’informació. L’última de les tres propostes té per objectiu “revitalitzar” l’espai que es troba després del pont de la Seu (que s’eixamplaria amb unes grades i una rampa) i també la construcció d’una zona d’escalada i una graderia amb escenari per dur a terme espectacles.

L’alcalde, Raimon Monterde, va explicar que “cada proposta és un projecte en el qual es desenvolupen les idees que van aportar els ciutadans” i va assegurar que una vegada es conegui la proposta guanyadora es redactarà el projecte definitiu i es buscarà el finançament per poder executar els treballs, que es duran a terme “quan hi hagi disponibilitat pressupostària”.

tracking