SEGRE

L'oposició de Tremp insta a paralitzar les obres a la rambla Doctor Pearson

Foto d’arxiu de la rambla Pearson de Tremp.

Foto d’arxiu de la rambla Pearson de Tremp.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El grup Compromís per Tremp, a l’oposició, va exigir ahir que es paralitzin les obres de remodelació de la rambla Doctor Pearson de la capital del Jussà perquè “estan causant greus molèsties als veïns i estan afectant les vendes de la zona comercial”.

En aquest sentit, la regidora Silvia Romero va assegurar que hi ha botigues que han vist com les vendes es reduïen fins a un 50%. Per aquesta raó, demanen que “els treballs es paralitzin almenys durant els mesos d’estiu”. Per la seua part, l’alcalde, Joan Ubach, va apuntar que no es pararan i va al·legar qüestions logístiques, perquè a l’hivern “no es pot aplicar formigó perquè amb temperatures baixes no s’endureix”.

Així mateix, Ubach va assegurar que les obres s’estan executant a trams i de manera “que perjudiquin al menys possible els establiments de la zona”. En aquest sentit, l’ajuntament ha mantingut ja diverses reunions amb els comerciants per explicar-los la remodelació de la rambla. “Aquests comerços seran els que més es beneficiaran del passeig quan estigui acabat”, va dir Ubach.

tracking