SEGRE

Roben per segona vegada aquest estiu al bar de les piscines de Sant Antolí

Vista de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Lleida.

Vista de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Antolí, nucli de Ribera d’Ondara, a la Segarra, va patir la passada matinada el segon robatori d’aquest estiu. En aquesta ocasió, els lladres van entrar forçant unes portes de ferro i es van emportar material valorat en uns 5.000 euros, entre el qual hi havia un televisor, una cafetera, un robot de cuina, càpsules de cafè i alcohol.

En el primer furt, els lladres només es van emportar diners en efectiu. L’alcalde, Francesc Sabanés, va explicar que el robatori s’hauria produït entre les quatre i les sis de la matinada i va destacar que durant el dia d’ahir el bar de les piscines va estar tancat perquè els Mossos d’Esquadra hi van estar buscant proves en el seu interior.

Està previst que reobri avui a partir del migdia. Sabanés va lamentar el robatori i va avançar que després d’arreglar els desperfectes estudiaran instal·lar sistemes de seguretat com alarmes. Onada de robatoris Pel que sembla, s’estaria produint una onada de robatoris amb el mateix modus operandi. Aquesta mateixa setmana també van robar a les piscines de Sant Guim de Freixenet, segons va explicar l’alcalde Ribera d’Ondara, que va afegir que feia anys que no patien robatoris a l’interior del bar. També va recordar que l’any passat van robar un futbolí ubicat a la part que es troba fora de l’establiment.

tracking