SEGRE

INFRAESTRUCTURES COMUNICACIONS

L'A-14 evita el pas de 500 camions al dia per la carretera N-230 a l'any de la seua estrena

Els alcaldes reclamen que s’agilitzin les obres al tram des d’Almenar fins al límit provincial || Les gasolineres, les que més noten el descens de vehicles que circulen per la nacional

L’autovia A-14, per la qual circulen 5.373 vehicles al dia, uns 224 cada hora.

L’autovia A-14, per la qual circulen 5.373 vehicles al dia, uns 224 cada hora.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’A-14 evita el pas de 500 camions al dia per l’N-230 entre Lleida i Almenar quan es compleix just un any de la seua inauguració i cada dia circulen per l’autovia 5.373 vehicles, segons dades del ministeri de Foment. Mentre els usuaris aplaudeixen la posada en servei de l’A-14, els alcaldes reclamen que s’executi el tram fins al límit amb Aragó i que agilitzin els tràmits per a les obres. El primer edil de Torrefarrera, Jordi Latorre, va explicar ahir que “s’està redactant l’estudi” i que quan s’allargui el traçat de l’A-14 permetrà “descongestionar encara més l’N-230”. En aquest sentit, l’alcaldessa d’Almenar, Teresa Malla, va assegurar que al centre de la localitat s’ha reduït dràsticament el trànsit del transport pesant i ara “queda el trànsit intern que va a les granges, empreses i indústries del terme municipal”. Per la seua part, l’alcalde d’Alguaire, Antoni Perea, va apuntar que la majoria dels camions que van cap a França o Aran opten per circular per l’autovia.

Per l’autovia de Lleida a Almenar circulen cada dia 5.373 vehicles, segons el ministeri de Foment

D’altra banda, aquesta disminució del trànsit ha perjudicat les gasolineres d’Alguaire i Almenar. En aquest sentit, una treballadora d’Alguaire va assenyalar que durant la temporada d’esquí “era un no parar de clients” i que ara s’ha reduït el volum de negoci. No obstant, els alcaldes consultats van assegurar que els comerços locals no s’han vist afectats per la reducció del trànsit, perquè “no depenien del negoci que genera el transport”.

L’autovia A-14, per la qual circulen 5.373 vehicles al dia, uns 224 cada hora.

L’autovia A-14, per la qual circulen 5.373 vehicles al dia, uns 224 cada hora.ITMAR FABREGAT

tracking