SEGRE

URBANISME SUBHASTA

Martinsa demana 2,5 milions pel golf i part del sòl de Vallfosca

Primers actius en la subhasta de la immobiliària una dècada després de fer fallida || La construcció està condicionada a fer pistes d’esquí i encara no hi ha postors

El camp de golf de Vallfosca, la primavera passada.

El camp de golf de Vallfosca, la primavera passada.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’administració concursal de Martinsa Fadesa demana gairebé 2,5 milions pel camp de golf de Vallfosca i 37 parcel·les amb 33.000 metres quadrats per a habitatges pròxims al poble d’Espui. Així ho van indicar fonts pròximes a la subhasta, oberta el passat dia 5. Van assenyalar que aquests són els primers actius de la Torre de Capdella inclosos en la licitació i van afegir que fins ahir no s’havien presentat ofertes per adquirir-los.

La resta del sòl edificable del resort, paralitzat des de fa una dècada per la fallida del grup immobiliari, suma uns altres 105.000 metres quadrats per a hotels i un miler de cases destinades a segones residències.

El camp de golf ha sortit a subhasta amb un preu de sortida de 738.686 euros, mentre que el del lot de sòl residencial, amb 37 parcel·les per a habitatges, ascendeix a 1.751.742 euros. En total, sumen 2.490.428 euros en la licitació que haurà de concloure el proper dia 26. Val a assenyalar que els administradors concursals deixen de subhastar oberta la possibilitat actius de Martinsa Fadesa més enllà d’aquesta data, segons consta al web creat per informar els postors i rebre ofertes pels immobles. El desenvolupament del sòl urbanitzable de Vallfosca està condicionat a concloure de forma simultània l’estació d’esquí inacabada de la muntanya de Filià. Així mateix, les 37 parcel·les per a cases a subhasta estan subjectes a una condició addicional. Formen part d’un sector (SAU E-2) que només pot edificar-se quan un altre de més proper al poble d’Espui (SAU E-1) estigui construït almenys en un 60 per cent. Actualment encara s’ha de començar. En canvi, Martinsa sí que va construir el camp de golf, tot i que mai va arribar a funcionar (vegeu les claus).

tracking