SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Greu un jove a l'encastar-se amb el cotxe contra una casa a Anglesola

Un conductor, de vint-i-tres anys i veí de Vilagrassa, va haver de ser rescatat pels Bombers || L’accident es va produir a les tres de la matinada al carrer Estació

Imatge del cotxe després de l’accident (esquerra) i de l’estat en què va quedar el mur de la casa (dreta).

Imatge del cotxe després de l’accident (esquerra) i de l’estat en què va quedar el mur de la casa (dreta).SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Un jove de 23 anys de Vilagrassa va resultar ferit de gravetat ahir a la matinada quan el cotxe que conduïa es va encastar contra el mur d’una casa a Anglesola. Els serveis d’emergència van rebre l’avís de l’accident, que es va produir per causes desconegudes i que s’investiguen, a les 3.00 hores al número 4 del carrer de l’Estació, a l’accés a la localitat des de l’autovia A-2.

A conseqüència del brutal impacte, el conductor va haver de ser rescatat de l’interior del vehicle, un Volkswagen Golf, pels Bombers de la Generalitat, que van desplaçar quatre dotacions fins al lloc. Van tardar més de mitja hora a poder treure’l de l’interior. El jove va ser evacuat en ambulància amb pronòstic greu a l’hospital Arnau de Vilanova, segons va informar el Sistema d’Emergències Mèdiques. Pel que sembla, va patir un traumatisme cranial, entre altres lesions.

El jove va patir un traumatisme cranial i va ser evacuat a l’hospital Arnau de Vilanova

L’estrèpit que va causar l’impacte del turisme contra la paret va despertar els veïns del carrer, entre els quals el propietari de la casa afectada. El cotxe va destrossar aproximadament tres metres del mur de l’habitatge i fins i tot un senyal de circulació que indicava que el límit de velocitat al nucli urbà és de 40 quilòmetres per hora.

D’altra banda, un conductor de vuitanta anys va morir aquest divendres a la nit després que el vehicle que conduïa en una sortida de via al terme municipal de Beranui, a la Ribagorça aragonesa. El vehicle circulava en direcció a Graus-Bonansa i va caure per un desnivell de prop de cinc metres, segons van indicar des del Servei de Bombers de la comarca de la Ribagorça.

A Vidreres, a la província de Girona, quatre joves d’entre 23 i 29 anys van perdre la vida en una col·lisió frontal.

Imatge del cotxe després de l’accident (esquerra) i de l’estat en què va quedar el mur de la casa (dreta).

Imatge del cotxe després de l’accident (esquerra) i de l’estat en què va quedar el mur de la casa (dreta).SEGRE

tracking