SEGRE

El PSC defensa i reclama l'alliberament de l'AP-2 i la remodelació de l'N-240

Imatge de camions circulant ahir per la carretera N-240.

Imatge de camions circulant ahir per la carretera N-240.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’executiva del PSC de de Lleida va defensar i va reclamar l’alliberament de l’AP-2 entre Lleida i Tarragona, que hauria de tenir lloc quan expiri la concessió el 2021 i la desviació de camions i bonificacions mentre aquesta no arriba.

A l’última reunió abans de l’estiu, el primer secretari del PSC a Lleida i diputat al Parlament, Òscar Ordeig, va dir que “mantenim la reivindicació que s’alliberi també l’AP-2 entre Lleida i Tarragona una vegada s’acabi la concessió, l’any 2021”.

Ordeig va recordar que “a principis de l’any passat, el grup socialista al Congrés aconseguia el compromís de la cambra perquè no s’ampliés la concessió de l’AP-2 més enllà del 2021, “aquest alliberament és la solució definitiva, més econòmica i més eficient per descongestionar el trànsit de la carretera N-240”.

A més, el PSC de Lleida defensa així mateix que “es tingui en compte de cara a futurs exercicis pressupostaris la necessitat de remodelar íntegrament la carretera N-240 entre Lleida i les Borges Blanques de manera que es millorin els accessos i la seguretat a la via".

tracking