SEGRE

Primers viatgers de Menorca i Eivissa i preparen millores en l'embarcament

Viatgers a la terminal d’Alguaire durant la primera jornada dels vols d’estiu a Eivissa i Menorca.

Viatgers a la terminal d’Alguaire durant la primera jornada dels vols d’estiu a Eivissa i Menorca.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 215 viatgers van inaugurar ahir a partir del migdia la temporada de vols d’estiu a Alguaire, amb els primers avions d’Air Nostrum que connecten Lleida amb Menorca i Eivissa. Aquests trajectes se sumen a la línia regular de Palma de Mallorca, l’única que funciona durant tot l’any.

La campanya es prolongarà fins al dia 2 de setembre amb vols en divendres i diumenge. La companyia, que ha posat a la venda 4.032 places als seus avions, ja n’ha venut un 60% (prop de 2.500) i espera superar els 3.274 passatgers de l’any passat (com va avançar SEGRE del 18 de juliol passat). Usuaris de l’aeroport lleidatà destacaven ahir la facilitat d’accés i la rapidesa del procés d’embarcament respecte a volar des del Prat, informa Joan Llompart.

Precisament, les millores previstes a l’aeroport en els propers mesos inclouen habilitar tres nous punts de lectura de passaports i dos per a embarcament d’equipatges per fer més àgil l’embarcament de passatgers en els dies en què Alguaire aculli vols comercials. Així ho va explicar el director de l’aeroport, que va destacar que, a partir de la tardor vinent l’activitat de dilluns a divendres es concentrarà majoritàriament en la formació de pilots, mentre que el cap de setmana serà per a línies aèries i vols xàrter.

Val a recordar que, una vegada acabi la campanya d’estiu, Alguaire mantindrà els vols setmanals a Palma fins a l’hivern, quan s’iniciarà també l’operativa del turoperador Neilson i la nova companyia Jet2 des del Regne Unit, i els vols de Quality Travel des de Suècia.

tracking