SEGRE

INDÚSTRIA PROMOCIÓ

Una empresa de venda 'online' s'instal·la al polígon de Bell-lloc

L’Incasòl formalitza la compra d’una parcel·la d’11.660 metres

Imatge d’arxiu del polígon Vinyes del Mig de Bell-lloc.

Imatge d’arxiu del polígon Vinyes del Mig de Bell-lloc.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Institut Català del Sòl (Incasòl) va firmar dilluns la venda d’una parcel·la del polígon industrial Vinyes del Mig de Bell-lloc a l’empresa Witon Investments SLU, una firma de logística de venda per internet, segons van informar ahir des de l’Incasòl.

Els terrenys tenen una superfície d’11.660 metres quadrats i l’empresa preveu construir-hi una nau en un termini de dos anys, en la qual treballaran entre trenta i quaranta persones. L’alcalde, Carles Palau, va valorar “molt positivament” l’anunci, perquè “és una bona notícia que hi hagi empreses interessades a instal·lar-se a Bell-lloc”.

Així mateix, va apuntar que “és un bon auguri que es tracti d’una empresa que es dedica al mercat de les vendes a través d’internet”. En l’actualitat, el polígon és seu de dos empreses: Regs del Segrià i Tallers Miranda de Maquinària Industrial, a les quals cal sumar-hi el grup Teresa Carles, que preveu inaugurar el seu obrador en els propers mesos, Payper, que va comprar quatre parcel·les, i una firma dedicada als recanvis del sector de l’automoció de Sidamon, Auto RR.

tracking