SEGRE

MUNICIPIS INSTAL·LACIONS

Tremp invertirà mig milió per renovar el camp de futbol

Royalverd, encarregada de la gespa del Camp Nou, rehabilitarà les instal·lacions || No estaran llestes per a l’inici de temporada i es traslladaran alguns partits

Estat actual de les instal·lacions del camp de futbol municipal de Tremp.

Estat actual de les instal·lacions del camp de futbol municipal de Tremp.A.F.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa Royalverd Service abordarà la setmana vinent els treballs per substituir l’herba del camp de futbol municipal Pedrasanta de Tremp per gespa artificial, una actuació que s’acosta als 500.000 euros i que contempla també l’adequació de tot l’entorn de les instal·lacions, segons va explicar ahir el regidor d’Urbanisme, Antoni Flores. Aquesta firma, especialitzada en aquest tipus d’intervencions, s’encarrega del manteniment de la gespa de diversos camps de clubs de la lliga espanyola i, en particular, del Camp Nou, del Futbol Club Barcelona, i el del Lleida.

L’alcalde de la capital del Pallars Jussà, Joan Ubach, va anunciar les obres de millora en el transcurs de la Festa del Futbol que es va celebrar ahir a la nit. El projecte inclou la substitució de tancaments i barreres de seguretat en mal estat pel pas del temps, la reforma del passadís que envolta el camp, la renovació del sistema de reg i la reparació de filtracions als vestidors amb la reconstrucció de les instal·lacions on es generen, entre altres condicionaments.

A la capital hi ha un club de futbol i una escola amb més de 10 equips i uns 200 inscrits

Segons Ubach, la renovació de les instal·lacions del camp de futbol és una de les actuacions prioritàries per al consistori ja que, a més del Club de Futbol de Tremp també les utilitzen els més de deu equips de l’escola de futbol que reuneixen prop de dos-cents nens i nenes. “L’objectiu és millorar les condicions per a la pràctica d’aquest esport, que no són les més idònies, ja que, per exemple, “els dies de pluja es fa molt difícil”, segons va indicar Joan Ubach.

Sis empreses van optar a adjudicar-se la rehabilitació de les instal·lacions esportives. Voracy SL, Royalverd Service SLU, Oziona Soluciones de Entretenimiento SL, Construccions Pallars SL, Fieldturf Poligras SA i Galitec Desarrollos Tecnológicos SL.

Finalment, el contracte es va formalitzar dimecres amb l’adjudicació per un import de 492.156 euros, inclòs l’IVA. Segons el regidor d’Urbanisme, els treballs havien d’haver començat a finals de juny, però els tràmits burocràtics n’han demorat l’adjudicació, per la qual cosa s’ha demanat a la firma que comenci aviat, ja que la temporada de competicions començarà al setembre i l’activitat a l’escola a l’octubre.

Per aquesta raó, és possible que hagin de jugar partits en altres camps al no estar enllestides les reformes.

tracking