SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Continua crític el jove accidentat a Bellvís diumenge a la matinada

Els Mossos d’Esquadra investiguen els fets

Vistes del lloc on va tenir lloc el succés, al camí de Térmens.

Vistes del lloc on va tenir lloc el succés, al camí de Térmens.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segueix ingressat en estat crític el jove de 18 anys que va resultar ferit en un accident de trànsit a prop del polígon Les Planes de Bellvís diumenge a la matinada, segons van informar ahir al migdia fonts de l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per aclarir les causes de l’accident, en el qual també va resultar ferit de gravetat un menor de 17 anys que va ser evacuat a l’hospital lleidatà amb fractures a causa del fort impacte.

Persones properes a la víctima van assegurar ahir a aquest diari que els dos joves viatjaven en la mateixa moto i van ser atropellats per un cotxe.

Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís d’emergència prop de les 04.48 hores de la matinada i fins al lloc van anar dos dotacions, així com diversos efectius dels Mossos d’Esquadra i tres ambulàncies, dos de les quals medicalitzades del Sistema d’Emergències Mèdiques, que van atendre les víctimes al mateix lloc i posteriorment van decidir traslladar-los a l’Arnau de Vilanova. Es tractaria de dos joves del Pla d’Urgell que haurien anat als concerts que va organitzar l’associació juvenil Akuari de Bellvís, en el marc de la festa dels Firals que es va celebrar en aquesta localitat durant aquest cap de setmana.

D’altra banda, un vehicle va sortir de la via i va caure al riu a la C-14 ahir al seu pas per Ponts. Segons els Bombers de la Generalitat, l’avís es va rebre a les 07.40 hores i fins al lloc es va atansar una dotació i una ambulància que van atendre de ferides lleus els ocupants. Així mateix, un ciclista va ser evacuat en estat lleu a l’hospital de la Seu d’Urgell després de ser atropellat a l’altura del número 76 del carrer Vall de Baix, a Oliana.

tracking