SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Mor un camioner al precipitar-se per un pont a l'autovia A-2 a Fraga

El tràiler es va cremar al caure per un terraplè

El camió es va incendiar després de caure per un pont de l’N-II a Fraga.

El camió es va incendiar després de caure per un pont de l’N-II a Fraga.DIPUTACIÓN DE ZARAGOZA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conductor d’un camió va morir ahir a la matinada al precipitar-se amb el vehicle per un pont de l’autovia A-2, a l’altura de Fraga, i incendiar-se, segons va informar la Diputació Provincial de Saragossa (DPZ). El mort era navarrès i tenia 44 anys. Al lloc de l’accident van anar bombers de Fraga i del parc de la DPZ de Casp.

El sinistre es va produir a les 5.30 hores. Per causes desconegudes i que s’investiguen, un camió frigorífic buit que circulava en direcció a Saragossa va sortir de l’autovia a l’altura del pont de l’A-2 que creua la carretera de Massalcoreig i va caure uns cent metres per un terraplè fins a acabar al curs del riu Cinca, on es va calar foc i es va cremar el vehicle per complet, segons va informar l’Heraldo de Aragón.

La víctima mortal és un veí de Navarra de 44 anys i va ser rescatat diverses hores després

Fins al lloc del sinistre es van desplaçar bombers de la Comarca del Baix Cinca i del parc de la DPZ de Casp, que no van poder extingir el foc fins passades les 6.30 hores i van evitar que es propagués. Posteriorment, els bombers van rescatar el cos sense vida del camioner. A més, van inspeccionar tot l’entorn perquè el camió es va precipitar sobre una zona de barraques freqüentada per temporers de la fruita i es temia que hi hagués alguna víctima. El rastreig no va donar resultat, per la qual cosa es va descartar aquesta possibilitat. Cap a les 11.00 hores es va procedir a la retirada del camió sinistrat amb la utilització de grues.

Els accidents de trànsit mortals s’han disparat a Aragó durant aquest mes de juliol. Amb la víctima mortal d’ahir, ja són dotze les persones que han perdut la vida en accidents, la xifra més elevada des del 2011. A Catalunya, també han augmentat les víctimes i la Generalitat ha iniciat una campanya per fer front a l’“emergència viària”.

tracking