SEGRE

URBANISME EQUIPAMENTS

Vila-sana tindrà una zona de serveis, lleure i esport a prop del pavelló

De 10.000 m2, incluirá una pista de pádel, un ‘skate’ y un centro para la tercera edad

La zona és vora el pavelló poliesportiu.

La zona és vora el pavelló poliesportiu.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Vila-sana convertirà un cèntric solar d’uns 10.000 metres quadrats aproximadament en una nova zona de serveis, lleure i esport municipal. Es tracta d’uns terrenys paral·lels al pavelló poliesportiu, en els quals el consistori vol habilitar un centre de serveis per a la tercera edat. A més, està previst que s’hi habiliti una pista esportiva descoberta i una de pàdel. I pel que fa a lleure, també hi haurà una zona de skate per als més joves i un parc infantil, tal com va explicar ahir l’alcalde d’aquest municipi del Pla d’Urgell, Joan Sangrà.

Els terrenys eren de propietat privada i el consistori els ha aconseguit a través d’una permuta. Els amos van sol·licitar a l’ajuntament instal·lar la seua empresa al polígon industrial del municipi. Per aquesta raó, es va haver d’aprovar una modificació puntual del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal que permetés ampliar aquest polígon amb uns terrenys ubicats al costat de la carretera de Vila-sana. El pla parcial estableix que l’empresa ha de cedir una part de la parcel·la de l’ampliació per a equipaments municipals, encara que van arribar a un acord amb el consistori perquè aquesta zona fos la que es troba a prop del pavelló poliesportiu.

Ara, el consistori ja ha començat a sol·licitar pressupostos de totes les obres previstes, així com formar part de les possibles línies de subvencions que ofereix la Generalitat per a aquesta mena d’equipaments municipals.

Sangrà va destacar el canvi qualitatiu que tindrà el municipi amb la construcció d’aquesta zona, que complementarà altres equipaments municipals ja implantats a la localitat com el CIM, el Centre d’Interpretació de l’Estany, que es troba a la primera planta de la llar de jubilats.

tracking