SEGRE

EMERGÈNCIES TRÀNSIT

Ferit lleu al tenir un espectacular accident amb el tractor a Torrefarrera

Transportava una cisterna d’aigua i va registrar una sortida de via al Camí vell d’Alpicat

Estat en el qual va quedar el tractor després de l’accident, que es va produir dimarts a la tarda.

Estat en el qual va quedar el tractor després de l’accident, que es va produir dimarts a la tarda.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home va resultar ferit lleu després que el tractor que conduïa registrés un espectacular accident dimarts a la tarda a Torrefarrera. El sinistre es va produir cap a les 18.47 hores de la tarda al Camí vell d’Alpicat, segons van informar ahir els Mossos d’Esquadra. El tractor transportava una cisterna carregada amb purins.

Pel que sembla, el sinistre es va produir quan una de les rodes va baixar a la cuneta, el vehicle es va desestabilitzar i el conductor va perdre el control. El tractor va xocar frontalment contra un mur. Fins al lloc es van desplaçar els Mossos d’Esquadra i l’agent municipal, segons va explicar ahir l’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, que va afegir que el sinistre va tenir lloc a l’altura del polígon Raconada, en direcció al nucli urbà. El conductor, que seria veí de Vilanova de Segrià, només va patir ferides lleus malgrat l’aparatositat del xoc. Operaris de manteniment de l’ajuntament es van encarregar d’efectuar la neteja de la calçada.

Val a recordar que dimarts a la matinada va morir un camioner després que el seu vehicle es precipités des d’un terraplè i s’incendiés a l’autovia A-2 al seu pas per Fraga. El difunt tenia 44 anys i era de Navarra. Els Bombers van tardar diverses hores a poder rescatar-lo, segons va informar la diputació de Saragossa.

tracking