SEGRE

SERVEIS INCIDENT

Obres a l'estació elèctrica deixen el Palau sense aigua diverses hores

Les obres que van fer malbé la canonada al Palau d’Anglesola.

Les obres que van fer malbé la canonada al Palau d’Anglesola.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El municipi del Palau d’Anglesola va patir ahir talls en el subministrament d’aigua de boca a causa d’unes obres que s’estan duent a terme a la subestació elèctrica d’Endesa, ubicada a Mollerussa.

En concret, els treballs que està executant l’elèctrica van afectar accidentalment la canonada general que subministra aigua a aquest municipi, procedents de la planta depuradora de Mollerussa-El Palau. Encara que al principi es va informar que el tall en el subministrament es podria arribar a allargar durant tot el dia, al final el problema es va solucionar en unes sis hores.

L’avaria, causada per una excavadora, es va registrar aproximadament a les deu del matí i

veïns d’aquest municipi del Pla d’Urgell es van molestar ja que l’incident va passar en plena onada de calor així com durant la campanya de la recollida de la fruita. Així mateix, els negocis van alertar de la possibilitat de no tenir aigua durant tota la jornada d’ahir, per la qual cosa establiments com els bars van estudiar la possibilitat de tancar. Finalment, no va ser necessari ja que passades unes hores, el servei es va restablir. Al principi, l’aigua que arribava als habitatges era poca, ja que no es va engegar la bomba per donar pressió al servei fins que, al cap d’una estona, es va donar per solucionat el problema, aproximadament a les 16.00 hores.

tracking