SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Reformen dos carrers del cementiri del Pont de Suert

Imatge de l’interior del cementiri del Pont.

Imatge de l’interior del cementiri del Pont.A.E.P.D.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Diputació portarà a terme el mes que ve la primera remodelació del cementiri del Pont de Suert des que es va construir. Es tracta de la reforma dels dos carrers principals d’aquest equipament i l’actuació compta amb un pressupost que arriba als 70.000 euros aproximadament. L’alcalde, Josep Antoni Troguet, va explicar ahir que “aquests dos carrers estan en molt mal estat” i “fa molts anys” que no s’executen millores al cementiri. En aquest sentit, Troguet va apuntar que “s’aixecarà el paviment i s’hi instal·laran drenatges”.

Així mateix, el primer edil va assenyalar que les obres de millora hauran de començar al setembre i la previsió és que els treballs estiguin a punt abans de Tots Sants (1 de novembre), quan el cementiri registra un nombre més elevat de visitants que van a netejar i visitar les tombes de les persones estimades. Troguet va explicar que aquesta remodelació és una “molt bona notícia” i va assegurar que en un futur preveuen continuar amb la millora del cementiri i la remodelació. En aquest sentit, Troguet va recordar que al llarg dels anys s’han anat executant treballs d’ampliació per construir més nínxols.

L’ajuntament preveu continuar executant obres per millorar aquest equipament

Segons consta al projecte, el paviment dels dos carrers en els quals s’actuarà està format per lloses de formigó, es troba “bastant deteriorat” i no compten amb “canalitzacions per a serveis”. L’objectiu de les obres és solucionar aquests dos problemes al cementiri de la capital de l’Alta Ribagorça i millorar les condicions i l’aspecte d’aquest equipament.

tracking