SEGRE

L'atropellat dissabte a Castellonroi és un jove d'Albesa

Segon ha pogut saber SEGRE, la víctima mortal era un noi de 23 anys

El centre l'Albesa.

L'atropellat dissabte a Castellonroi és un jove d'AlbesaJordi Guardiola

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vianant que va morir atropellat dissabte a la matinada a la carretera N-230 a Castellonroi és un jove d’Albesa de 23 anys. La víctima mortal és Sergi Terés Codina, segons ha pogut saber aquest diari. El sinistre es va produir en una recta situada a uns dos quilòmetres del nucli urbà d’aquesta localitat de la Franja, al quilòmetre 30,7 de l’esmentada via. Pel que sembla, el conductor que va atropellar mortalment el vianant va afirmar als serveis d’emergència que, en un primer moment, no es va adonar que hagués atropellat una persona, segons van informar mitjans propers al cas. Inicialment només es va dir que la víctima mortal era un home blanc d’entre 20 i 25 anys i que no era veí de Castellonroi.

Ahir aquest diari va poder saber que es tracta de l’esmentat jove d’Albesa.

Perillositat

La carretera N-230 es troba entre les vies considerades més perilloses d’Espanya i els alcaldes de Lleida i Osca han reclamat incessantment millorar la seguretat.

Aquest cap de setmana ha estat molt tràgic per als veïns d’Albesa, amb dos víctimes mortals de poca edat a causa d’accidents. Divendres a la nit va morir un nen de cinc anys després de caure del tractor en el qual anava i que conduïa el seu oncle. El tràgic accident es va produir a les 22.47 hores en el quilòmetre 1 del camí del Riu. Els Mossos d’Esquadra, com fan en tots els accidents mortals, han obert una investigació per aclarir- ne les causes. D’altra banda, a última hora de la tarda de divendres va morir un motorista de nacionalitat alemanya després de col·lidir contra un camió a la carretera A-1605, en el terme de Serradui, a la comarca de la Ribagorça, a la Franja. El sinistre es va produir al voltant de les 20.00 i es desconeixien les causes que el van originar. Fins al lloc es van desplaçar les assistències sanitàries, la Guàrdia Civil i Bombers. Dimarts al matí, també a la Franja, va morir un camioner navarrès de 44 anys a l’autovia A-2 a Fraga.

tracking