SEGRE

LLEURE TECNOLOGIA

Targalan, que apostarà per nous tornejos, tanca amb èxit

Ha comptat amb més de 150 participants

El cansament va fer efecte en algun dels participants de l’esdeveniment.

El cansament va fer efecte en algun dels participants de l’esdeveniment.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació Agrat, organitzadora de Targalan, la Lan Party de Tàrrega, va fer ahir una valoració molt positiva de la sisena edició del certamen.

Carles Purroy, de la comissió de la Targalan, va destacar l’alta participació en els tornejos de videojocs estrenats aquest any: Fortnite i PUGT (Playerunknow’s Battlegrounds). D’aquesta forma, de cara a l’any que ve preveuen poder oferir tornejos de nous jocs a fi de captar l’atenció dels aficionats a la informàtica i als videojocs.

Purroy també va reconèixer que “la calor és un problema”. Malgrat tenir accés gratuït a les piscines municipals, l’onada de calor d’aquest cap de setmana va fer que fos realment pesat ser al pavelló durant 48 hores seguides. En aquest sentit, van avançar que estudien invertir en algun sistema per millorar la ventilació i fer més còmoda l’estada.

La sisena edició de la Targalan es va celebrar des de divendres i fins ahir diumenge amb la participació de més de 150 inscrits. Entre les novetats d’enguany va destacar l’increment de la velocitat de navegació amb la instal·lació de fibra òptica. I d’altra banda, pel que fa als premis, es van repartir més de 4.000 euros.

tracking