SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Mor una lleidatana de 24 anys en una sortida de via a Belchite

L’accident va ocórrer ahir al municipi de Saragossa, on la jove feia treballs d’arqueologia || Tres ferits, dos de greus, en una col·lisió frontal a Organyà

El vehicle de la víctima va quedar bolcat al costat de la carretera ahir a la localitat de Belchite.

El vehicle de la víctima va quedar bolcat al costat de la carretera ahir a la localitat de Belchite.DIPUTACIÓN DE ZARAGOZA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una jove lleidatana de 24 anys va morir ahir al matí al sortir de la via amb el seu vehicle quan circulava per la carretera A-1307, al terme municipal saragossenc de Belchite. Segons van confirmar fonts de la Guàrdia Civil de Saragossa, van rebre l’avís a les 7.12 hores d’un accident al quilòmetre 2 d’aquesta carretera.

Per causes que es desconeixen i que s’investiguen, el vehicle va sortir de la carretera i va acabar bolcant en un camp proper. Com a conseqüència del sinistre, la conductora i única ocupant del turisme, una jove de 24 anys de Lleida, va perdre la vida. La víctima estava treballant a la zona en temes relacionats amb l’arqueologia.

Dissabte passat, un jove de 23 anys d’Albesa va perdre la vida al ser atropellat a la carretera N-230 a Castillonroi.

D’altra banda, tres persones van resultar ferides, dos d’elles de gravetat, en un xoc frontal entre dos vehicles a la C-14 a Organyà. Trànsit va rebre l’avís a les 13.39 hores per un sinistre ocorregut al quilòmetre 158 d’aquesta via, a un quilòmetre de la població de Coll de Nargó. Per causes que es desconeixen, els dos turismes van col·lidir frontalment, la qual cosa va provocar que els dos conductors es quedessin atrapats i haguessin de ser excarcerats pels Bombers.

Els dos ferits van ser evacuats en helicòpter a l’hospital Arnau mentre que una tercera persona va ingressar a l’hospital de la Seu en estat menys greu. La carretera va estar tallada durant unes dos hores, la qual cosa va causar més de 4 quilòmetres de retencions.

tracking