SEGRE

MUNICIPIS OBRES

Verdú reformarà a finals d'aquest any el centre de la plaça Major

El centre de la plaça Major de Verdú.

El centre de la plaça Major de Verdú.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Verdú ha aprovat de forma inicial el projecte per reformar la plaça Major. Suposarà una inversió de 75.929 euros, dels quals 54.000 seran finançats per la Diputació i la resta pel consistori. L’alcalde, Josep Mas, va explicar que “la plaça està molt deteriorada”. L’última millora que s’hi va dur a terme va ser a la dècada dels anys seixanta.

Les obres hauran d’iniciar-se a finals d’aquest any i inclouran la renovació de les rajoles i dels bancs del passeig central. També està previst habilitar dos rampes d’accés per a persones amb mobilitat reduïda i millorar les voreres.

La plaça Major de Verdú és un dels espais més coneguts del poble. A la part central té un passeig per als vianants envoltat d’arbres amb bancs i una font d’aigua que data de l’any 1899. A la perifèria hi ha una zona asfaltada per la qual circulen vehicles i finalment hi ha les cases que delimiten la plaça. L’estructura de la major part d’aquestes són porticades, amb pòrtics de diferents èpoques i diverses tipologies.

tracking