SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Invertiran 200.000 € en mesures de seguretat per al pavelló de Castellserà

Per complir amb el pla d’autoprotecció

Imatge del poliesportiu municipal de Castellserà.

Imatge del poliesportiu municipal de Castellserà.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Castellserà acaba de redactar el pla d’autoprotecció i emergència per al poliesportiu municipal, que té per objectiu dur a terme les mesures necessàries per a la prevenció dels riscos de les activitats que aculli, garantir l’evacuació de les persones i la intervenció immediata dels equips necessaris.

L’alcalde, Marcel Pujol, va explicar ahir que, per poder complir amb aquest pla, l’ajuntament haurà d’invertir uns 200.000 euros en un projecte de millora, que contempla habilitar sortides d’emergència, accessos per a persones amb mobilitat reduïda (tant a la pista com a les grades) i banys preparats i adaptats per a l’aforament de l’equipament i per a minusvàlids.

Ara el consistori buscarà finançament per afrontar l’actuació i Pujol va apuntar que els treballs podrien executar-se el 2020. El primer edil va destacar que “aquestes millores estan pendents des de fa temps i són necessàries per poder utilitzar el poliesportiu en totes les activitats que organitzem”. En aquest sentit, durant la passada festa major de Castellserà, el concert programat per a la nit de divendres va haver de suspendre’s a causa de la pluja, ja que no podien utilitzar el pavelló perquè no garantia les mesures de seguretat que contempla el pla d’autoprotecció i emergència.

Val a recordar que, des de fa un any, Castellserà celebra la fira Viu l’Hort i el poliesportiu és el recinte expositiu d’aquest certamen. La redacció del pla ha costat uns 18.000 euros, dels quals 10.000 han estat finançats per la Diputació de Lleida i la resta, amb fons propis. El poliesportiu municipal va ser construït durant la dècada dels anys 90 i des d’aleshores no s’hi porta a terme cap important actuació de millora.

tracking