SEGRE

TURISME EDIFICIS EMBLEMÀTICS

Linyola promociona el campanar per veure paisatges de mig Catalunya

Des de l’estany d’Ivars i Vila-sana i la Seu Vella fins a Montserrat o Terradets

La passada edició de la Cronoescalada al campanar.

La passada edició de la Cronoescalada al campanar.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Linyola ha instal·lat un total de vuit plafons interpretatius a la terrassa del campanar local, que es presentaran als veïns el dissabte 17 d’agost. I és que des de la terrassa d’aquest emblemàtic edifici es poden veure elements destacats com el camí de Sant Jaume, l’estany d’Ivars i Vila-sana, la Seu Vella de Lleida el congost de Terradets o les muntanyes de Montserrat.

El públic podrà participar a les visites guiades que s’organitzen per visitar el temple i descobrir el paisatge que es pot admirar des de la terrassa, detallat a través dels plafons. Així mateix, segons va explicar l’alcalde, Àlex Mases, la intenció és celebrar jornades de portes obertes una vegada cada mes per promocionar aquest nou element turístic. La instal·lació ha anat acompanyada de diferents millores a la terrassa i la previsió del consistori és ampliar la senyalització amb nous plafons dins de l’església, en zones com la sala de rellotges o les campanes. Així mateix, està prevista la instal·lació d’un gran cartell a la plaça que es troba davant de l’església.

La competició es durà a terme el diumenge 19 d’agost a dos quarts de vuit de la tarda i consistirà en l’ascensió a la torre de 30 metres del campanar, que té més de 120 esglaons circulars. L’activitat es limita a 60 persones.

Tercera edició de la Cronoescalada al campanar L’ajuntament, la parròquia i el CELI han organitzat la tercera Cronoescalada al campanar de l’església de Santa Maria, un acte que ja s’ha consolidat dins dels que s’organitzen durant la festa major, que aquest any se celebra del 17 al 19 d’agost.

tracking