SEGRE

URBANISME OBRES

Trenta noves places de pàrquing a prop del mercat setmanal

Els paradistes demanen celebrar-lo la festivitat del dia 15

La nova zona d’estacionament a l’avinguda del Canal.

La nova zona d’estacionament a l’avinguda del Canal.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Mollerussa ha habilitat una trentena de places d’aparcament gratuït noves en un solar a l’avinguda del Canal amb sortida al carrer Sant Jordi. El nou espai de pàrquing entrarà en funcionament avui dimecres, dia de mercat, com a zona de càrrega i descàrrega i d’estacionament per als paradistes, mentre que la resta de dies de la setmana estarà obert al públic en general.

Aquest és un dels nous aparcaments que s’han adequat en els últims mesos en zones properes al centre de la ciutat i que està inclòs en un pla que ha editat el consistori i que ja es reparteix en tots els comerços de la zona afectada per les obres del centre perquè el puguin oferir al seu clients. Aquesta mesura, juntament amb les pancartes que el consistori ha ubicat a les diverses tanques que envolten les obres del centre, promociona el comerç.

D’altra banda, dimecres vinent, dia 15, malgrat coincidir amb la festivitat de l’Assumpció de Maria, Mollerussa comptarà amb el tradicional mercat setmanal. Així ho ha decretat el consistori a petició dels mateixos paradistes.

tracking