SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Mor un veí de Ciutadilla al precipitar-se amb el tractor

Van cedir les bigues de la granja que estava netejant || Commoció a la localitat, que ajorna els actes de la festa major

L’accident laboral mortal es va produir ahir a la tarda en aquesta granja.

L’accident laboral mortal es va produir ahir a la tarda en aquesta granja.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Ciutadilla de 59 anys va morir aquest dimecres a la tarda després que es precipités amb el seu tractor en una granja de la localitat. La víctima és Josep Maria Agustí Escasany.

Els Mossos d’Esquadra van rebre a les 17.57 hores l’avís de l’accident i, segons van informar, es va produir al cedir les bigues de la planta superior de la granja.

La víctima, que conduïa un vehicle amb què realitzava tasques de neteja, es va precipitar a la planta inferior juntament amb la maquinària. Malgrat la ràpida actuació dels serveis d’emergència, no van poder fer res per salvar-li la vida.

Fins al lloc es van desplaçar dos patrulles dels Mossos i personal del SEM. La policia va obrir una investigació i va informar de l’accident el jutjat de guàrdia de Cervera i el departament d’Empresa. La notícia va causar una enorme commoció a la localitat. L’ajuntament va suspendre els actes festius del cap de setmana i els va traslladar al dia de Sant Roc i a la festa major de Sant Miquel.

Divendres passat va morir un nen de 5 anys a Albesa al caure d’un tractor. A l’abril, un home va morir a l’accidentar-se amb el seu tractor a la Curullada. En l’última dècada hi ha hagut una trentena d’accidents mortals de tractor.

tracking