SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Mor un veí d'Oliana de 41 anys en una col·lisió frontal a la carretera C-14 a Bassella

L’accident es va produir en un punt negre d’aquesta via i hi va haver també tres ferits || Cues de quatre quilòmetres ahir al matí a l’A-2 a Bell-lloc per retirar un tràiler que va bolcar de matinada

Un moment de la retirada del camió accidentat a l’autovia a Bell-lloc.

Un moment de la retirada del camió accidentat a l’autovia a Bell-lloc.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí d’Oliana de 41 anys va morir a última hora de la tarda de dimarts com a conseqüència d’un accident de trànsit que es va produir a la carretera C-14 al seu pas pel terme municipi de Bassella, segons va informar ahir Servei Català de Trànsit. La víctima mortal és Ismael Beteta, que era el conductor d’un dels vehicles implicats en un sinistre en el qual els tres ocupants de l’altre vehicle van resultar ferits de caràcter greu.

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís d’una col·lisió frontal a les 20.33 hores, que va tenir lloc en el punt quilomètric 131, un punt negre. Per causes que es desconeixen i que s’investiguen, es va produir una col·lisió frontal entre un turisme i un totterreny.

El conductor de camió va ser evacuat a l’Arnau de Vilanova amb pronòstic menys greu

Com a conseqüència de l’impacte, va morir el conductor del turisme, que circulava en direcció Ponts, i van resultar ferits els ocupants del totterreny, un d’ells menor d’edat. Van ser evacuats a l’hospital Arnau de Vilanova.

En l’accident van intervenir tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers i tres ambulàncies. Els Mossos van tallar inicialment la carretera al trànsit i, posteriorment, van donar pas alternatiu. La situació va quedar restablerta minuts abans de les 23.00 hores.

Amb aquest ja són 20 els morts aquest any en accidents de trànsit a Lleida, sis menys que el mateix període de l’any passat, sense comptar el jove d’Albesa que va morir dissabte a Castillonroi i la jove de Lleida que va morir dilluns a Belchite.

D’altra banda, un camioner va resultar ferit després que el tràiler que conduïa bolqués ahir a la matinada a l’autovia A-2 al seu pas per Bell-lloc. L’accident es va produir a les 1.58 hores a l’altura del quilòmetre 474 en direcció Lleida. L’home va ser evacuat a l’Arnau de Vilanova amb pronòstic menys greu. El SEM va activar tres ambulàncies. El camió va quedar bolcat a la mitjana. Una grua de grans dimensions va treballar durant tot el matí d’ahir per poder retirar-lo, la qual cosa va obligar a tallar un dels carrils. Aquesta operació va provocar retencions de fins a quatre quilòmetres en direcció Lleida entre les 10.00 i les 13.00 hores. Alguns conductors, per evitar les retencions, es van desviar cap a Bell-lloc per l’N-II fins a enllaçar amb l’Ll-11 als Alamús, tornant a l’A-2 o seguint per aquesta via fins a la ciutat de Lleida. D’altra banda, un motorista va resultar ferit de caràcter lleu dimarts a la nit al col·lidir amb un cotxe a Alguaire.

Més controls de velocitat aquesta setmana de mossos i policies locals Trànsit ha encetat aquesta setmana una campanya de controls de velocitat amb mossos i policies locals. A banda de controlar la velocitat, també serveix per detectar el consum d’alcohol i drogues i evitar així conductes de risc a la carretera. Durant el primer semestre de l’any, les infraccions per velocitat han estat presents com a factor concurrent en el 17,2% dels accidents amb víctimes en zona interurbana.

En relació amb el total de víctimes mortals en carreteres en el primer semestre del 2018, el 13% han estat associats a una infracció de velocitat. La Generalitat parla d’“emergència viària” per l’augment de morts.

Un moment de la retirada del camió accidentat a l’autovia a Bell-lloc.

Un moment de la retirada del camió accidentat a l’autovia a Bell-lloc.ÒSCAR MIRÓN

tracking