SEGRE

MUNICIPIS PROJECTES

Habiliten un nou mirador en una ermita de Torres de Segre

Imatge de l’ermita de Carrassumada.

Imatge de l’ermita de Carrassumada.JOSEP MARIA FONT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Torres de Segre construirà un nou mirador a l’ermita de Carrassumada, que vol convertir-se en un nou atractiu turístic d’aquest municipi. La tècnica ambiental del consistori, Daniela Sánchez, va explicar que aquest projecte consisteix a senyalitzar i crear una ruta alternativa que surti de Torres de Segre i arribi fins al punt d’informació d’Utxesa passant per l’ermita. Serà en aquest lloc on s’instal·larà el mirador, des d’on es podran veure espècies de flora i fauna i també el patrimoni d’aquesta zona.

En aquest sentit, Sánchez va assenyalar que aquest temple està situat en el punt més alt del municipi, per la qual cosa els turistes que arriben a aquesta localitat atrets per la floració dels arbres fruiters podrien utilitzar aquest nou equipament per observar aquest fenomen. Aquesta iniciativa forma part del projecte Ponent Actiu de la Diputació de Lleida i està previst que les obres es duguin a terme entre aquest mateix mes d’agost i setembre.

Així mateix, també es preveu que pròximament comencin els treballs per habilitar un nou camí cap a Utxesa des de Torres de Segre que anirà paral·lel a la carretera que comunica la localitat amb aquest paratge natural, a causa que per la via actual també circulen els vehicles. Aquesta iniciativa compta amb una subvenció del programa de desenvolupament rural de la Generalitat.

tracking